Narodni lekar iz Sibira otkriva čudotvorni recept: Ovaj napitak leči neplodnost i tegobe u klimaksu!

loading...
Podeli sa prijateljima

Tradicionalno lečenje darovima prirode može da pomogne kod mnogih tegoba, a evo koju biljku sibirski narodni lekar preporučuje za lečenje neplodnosti i tegoba u klimaksu!

Jaroslav Kazimirov je šaman i travar iz Omska. Šamanska “žica” prenosila se s kolena na koleno po ženskoj liniji, pa je Jaroslav prva znanja stekao od bake, kod koje je provodio raspuste u jednom sibirskom selu, gde je u tajgama brao biljke i učio o travama i tradicionalnom lečenju. Iako je diplomirao na Fakultetu za kulturu u Omsku, nastavio je da se bavi narodnom medicinom.

Poznati doktor tvrdi KRVNI SUDOVI mogu da se očiste, A EVO KAKO!?

Neplodnost i klimakterične tegobe

Veruje se da žalfija normalizuje aktivnost polnih žlezda. Stoga se koristi kod neplodnosti, kao i u klimakteričnom periodu i kod staračke slabosti kao “podmlađujući” lek.

Infuzum žalfije, kada se uzima oralno, smanjuje znojenje i laktaciju a jača centralni nervni sistem. Ipak, ne sme se uzimati u prevelikim dozama, i ne duže od tri meseca, jer izaziva iritaciju sluzokože.

Takođe, kontraindikovana je kod akutnog nefritisa i trudnoće. Infuzum za oralnu primenu: jedna do dve kašike biljke prelije se sa dve šolje vrele vode (dnevna doza).

loading...