Pomesala vazelin i ljutu papriku, pa namazala kozu REZULTAT JE ODUSEVIO

loading...
Podeli sa prijateljima

Postoji prirodni načini da se modrice i podlivi tretiraju.

Niko ne voli modrice na telu. Ponekad bole i dugo traju, pa nam se čini da su tu i nedeljama. Međutim, postoje prirodni načini da se modrice tretiraju.

Vrlo je lako, a većinu sastojaka već imate kod kuće…

1. Peršun

Smanjuje upalu i bol i pomaže da modrice što pre nestanu. Uzmite šaku svežeg peršuna, iseckajte ga i stavite na povređeno mesto na telu. Možete koristiti neku vrstu zavoja da ga fiksirate na to mesto.

2. Sirće i voda

Sirće poboljšava cirkulaciju krvnih sudova. Kada se pomeša sa hladnom vodom i previje na modricu, ubrzava regeneraciju tkiva i kože.

3. Kesice zelenog čaja

Tanin koji se nalazi u zelenom i crnom čaju, pomaže pri otoku tkiva i sužava krvne sudove. Kesicu zelenog čaja umočite u vrelu vodu, a zatim stavite na povređeno mesto kao oblogu.

4. Ljuta paprika i vazelin

Kako biste ubrzali proces regeneracije, pomešajte 1 meru mlevene ljute paprike sa 5 mera ugrejanog vazelina. Kada se masa prohladi, premažite modricu.

5. Crni luk

Jedan od najboljih prirodnih lekova za modrice je crni luk. Ima neverovatnu sposobnost da podstakne i ubrza regeneraciju, a takođe ublažava bol. Za maksimalan rezultat, iskoristite kolutove crnog luka pomešane sa malo soli kao oblogu

loading...