Ovo “obično” lišće sprječava moždani udar, hipertenziju, dijabetes, Alzheimerovu bolest…

loading...
Podeli sa prijateljima

Dugo vremena znanstvenici su testirali ekstrakt maslinova lista po svojim korisnim svojstvima te su otkrili da je vrlo učinkovit protiv raznih bolesti.

Maslinovo lišće ima mnoge zdravstvene prednosti, kao što su zaštita kardiovaskularnog i imunološkog sistema, povećanje energije, regulacija krvnog pritiska, prevencija dijabetesa i Alzheimerove bolesti.

Svi znamo da maslina raste u mediteranskim zemljama, ali ona također raste u južnoj Australiji, Peruu i Čileu. Natrag u 1800-te, lišća masline su korištena kao lijek za groznicu, a nekoliko desetljeća kasnije, ovi listovi zelene masline su korišteni za pripremu čaja za liječenje malarije.
PREPORUČUJEMO: Liječenje diskurs hernije: Umjesto operacije pokušajte s prirodnim rješenjem

Zbog svojih antibakterijskih svojstava, ekstrakt lista masline se koristi za liječenje raznih bolesti, kao što su: Candida infekcija, meningitis, encefalitis, gripe, humani herpes virus 6 i 7, hepatitis B, upala pluća, prehlada, Epstein – Barr virus (EBV), herpes i i II, herpes zoster, malarije, denga groznica, hronični umor, tuberkuloza, gonoreja, teški proljev, infekcije mokraćnog sustava, infekcije uha i HIV / AIDS-a.

Ekstrakt lista masline je pokazala da ima zaštitni učinak na srce te može spriječiti koronarne okluzije. Također štiti krvne žile od oštećenja. Ako uzimate ekstrakt lista masline za dugo vremensko razdoblje, smatra se da mogu preokrenuti ateroskleroze.

Dodavanje maslinovog ulja u prehrani je jako dobro za zdravlje, ali osim toga, ekstrakt lista masline je još jedan prirodni način da poboljšate svoje zdravlje na način kojeg i niste svjesni.

Maslinov ekstrakt lista se može naći u obliku kapsula, ekstrakta ulja ili kao lišće. Možete pripremiti sebi ekstrakt i med za čaj koristite maslinovo list, ili samo staviti nekoliko kapi ekstrakta maslinova lista direktno na jezik.

loading...