Ovaj recept zovu i “RAZBIJAČ GLJIVA”: Uklanja sve GLJIVICE sa nogu efikasno i brzo!

loading...
Podeli sa prijateljima

Ovaj recept zovu i “RAZBIJAČ GLJIVA”: Uklanja sve GLJIVICE sa nogu efikasno i brzo!

Gljivične infekcije mogu pogoditi bilo koji dio tijela, a kada one počnu rasti možete dobiti infekciju. Kada imamo gljivice u noktima to postaje problem koji je za mnoge ljude izuetno težak za riješiti.

Da bi izbjegli proliferaciju gljivica veoma je važno da mjesto držimo suhim i urednim, budući da vlaga povečava njihovo pojavljivanje i njihov razvoj. U mnogim slučajevima gljivice su uzrokovane izlaganjem vlažnoti i toplim stvarima koji pogađaju nokte na nogama, zbog čarapa ili obuće koja može uzrokovati proliferaciju gljivica.

Tretman uklanjanja gljivicaa može biti dosadan i obično on zahtjeva određeno vrijeme prije nego što počne djelovati. Ali, ako probate tretman koji ćemo vam predstaviti u nastavku možete se riješiti glivica u tren oka!


Sastojci:

 • Peroksid
 • Etil alkohol sa 90% koncentracije
 • Bijeli ocat

 • Priprema:

  Priprema je vrlo jednostavna a sve što trabate uraditi je da izmiksate zajedno peroksid i etil alkohol u jednakim mjerama u staklenoj boci, a nakon toga dodati malo bijelog ocata.

  Prije svega detaljno operite područja pogođena gljivicama, poslije toga osušite dobro pogođeno područje, a nakon toga uz pomoć pamuka namažite pogođene nokte.

  Radite to dva puta dnevo i vrlo brzo vaši nokti će biti slobodni.

  Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

  loading...